Телевизионният канал ITV News разкри нови подробности за скандално парти през април

...
Телевизионният канал ITV News разкри нови подробности за скандално парти през април
Коментари Харесай

Секс и кокаин на партитата при Борис Джонсън по време на локдауна

Телевизионният канал ITV News разкри нови детайлности за скандално празненство през април 2021 година с присъединяване на някогашния английски министър председател Борис Джонсън, което стана един от факторите за оставката на политика.

Прословутото празненство в навечерието на погребението на херцога на Единбург през април 2021 година било още " по-развратно " от документираното по-рано, като минимум две двойки са се " закачали “ и са " се пипали “ един различен, и двама други членове на личния състав са " един върху различен “ в кухнята, описват източници, участвали на празненството.

Оказва се, че чиновниците са стиковали показанията си, преди да попълнят въпросниците по случая на полицията, а също по този начин съзнателно са унищожили доказателствата от вечеринките.

Както свидетелстват събеседниците на ITV News, Борис Джонсън се е пошегувал пред личния състав на Даунинг Стрийт, че " това е най-несоциално дистанцираното празненство в Обединеното кралство сега “, по време на " пиянска колекция “ на номер 10, разкри ITV News в избухлив нов подкаст за абсурда с " Партигейт “.

След събития, провели се в резиденциите на английския министър председател и външния министър, биват открити следи от кокаин, само че Джонсън не е взел участие навръх тези празненства, настояват източници пред вестник The Guardian.

Бившият английски министър председател следва да се яви пред комисия по стандартите на Камарата на общините, която проверява дали той умишлено е подвел депутатите, когато е настоял, че са били спазени всички ограничения против ковид на събитието.

 

 

Boris Johnson aides ‘had sex’ at No 10 lockdown party | News | The Times
— Gary c plumpton (@c_plumpton)
 

 

Boris Johnson Staffers Had Sex at Downing Street Party: Report
— Comic artwork (@comic_artwork) Източник „ Фокус “
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР